Brazilian Butt Lift (BBL Behandeling)

Mooie ronde billen zonder chirurgie, dat willen we toch allemaal?

De Brazilian Butt Lift ofwel de BBL Behandeling is de allernieuwste trend op het gebied van billen liften.

Deze geweldige behandeling tegen verslapte billen bestaat uit een intensieve vacuümtherapie wat niet alleen een liftend effect geeft maar ook zeker zorgt voor meer volume en versteviging van de billen op een gezonde manier.  De behandeling is bovendien ook uitermate efficiënt tegen Cellulite (vetophoping in de cellen). De verklevingen van de cellen worden losgemaakt en de doorbloeding verbetert.

De rondingen van een vrouw spelen een belangrijke rol bij het “ideale vrouwenfiguur”. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Dit kan door trainen en goede voeding, maar ook door middel van vacuüm therapie. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben problemen met het niet goed kunnen vormen. Met behulp van onze vacuüm therapie kan je op een natuurlijke manier je billen vergroten en verstevigen.

Tijdens  de behandeling wordt een grote cup op de billen geplaatst. Door onze body drainer zo in te stellen maakt de cup een zuigende beweging, waarbij de bil langzaam in de cup gezogen wordt. Door de vacuümtherapie worden de collageen vezels versterkt en de aanmaak van elastine gestimuleerd met als resultaat een strakkere huid. De billen worden gelift en krijgen meer volume. Oftewel: mooi volle en ronde billen!

Is deze BBL Behandeling gevaarlijk?

Nee, Integendeel zelfs. Deze Brazilian buttlift is juist heel goed voor het lichaam. De behandeling bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermindert cellulose en klonterige vetafzetting. Omdat het op een natuurlijke manier een non-invasieve behandeling is het ook niet pijnlijk, geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier. Wel kan je de eerste paar dagen een rood/ blauwe plek rondom je billen krijgen door de vacuüm cupping. Dit trekt vanzelf weer weg.

Aanbevolen behandelingen

Voor een perfect resultaat zijn 8 à 10 behandelingen aanbevolen. Je dient de BBL Behandeling één keer per week te ondergaan. Bij minder frequent gebruik zal het langer duren voor het vet wordt gemobiliseerd naar de gewenste plek.

Resultaten

Vrouw 29 jaar.

afbeelding links: voor de 1e behandeling, afbeelding rechts: na de 9e behandeling

Vrouw 29 jaar.

afbeelding links: na de 1e behandeling, afbeelding rechts: na de 10e behandeling

Ruim een jaar geleden gleed ik uit op de trap. Hier hield ik na het herstel een lelijke bult aan over.

Tijdens een van mijn massages die ik al een tijdje voor mezelf inplan, opperde saskia om de nieuwe BBL behandeling te proberen.

Ik wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten.
Een billift zonder operatie kan dat echt?
En zou het de bult op mijn bil verbeteren?

Vanzelf weg gaat de bult niet, ik besloot het te proberen, ik had toch niets te verliezen.
Nu 10 behandelingen + een tijdje zonder behandeling verder kan ik volmondig zeggen: JA het werkt!

Wauw wat een resultaat.

De behandeling zelf is in het begin even wennen. Met name de bult was in het begin een beetje gevoelig tijdens het ” losmasseren”,maar naar mate de behandeling vorderde ging het steeds beter. Daarna worden de cups op je billen geplaatst, en de rest gaat vanzelf. Daar voel je vrij weinig van.

Het is zeker de moeite waard om deze behandeling te doen! En het resultaat mag er zijn!